Milyen esküvői torta illik hozzád?

esküvői torta Ma már esküvői torták tömkelege közül választhatunk, semmi sem szabhat határt a legextrémebb vagy legkülönlegesebb ötleteknek. Persze nem mindegy, hogy milyen típusú tortát választunk, hiszen ez is sokat elárul rólunk: amilyen a torta, olyan a pár. De mégis milyen?

 

a hagyományos

Visszafogott színek, kellemes hangulat, meghittség jellemzi az ilyen tortákat. Ezzel mindenki ízlését el tudjuk találni, mindenki imádni fogja ezt a típust. Nagyon szolid és letisztult és emellett tökéletesen passzol a nőies dekorációhoz. Rózsaszín virágdíszekkel és elszórt rózsaszirmokkal még romantikusabbá tehetjük.

 

 

a trendi

Meg vagy őrülve a divatért és egy igazán fergeteges szórakozásra vágysz? Bolondítsd meg az esküvői tortát, a darabok legyenek különálló mini torták vagy nagy muffinok. A dekorálás pedig a fantáziádra van bízva: az egyes darabokat díszítheted különféleképpen vagy akár rá is írhatod mindenkinek a nevét a saját példányára. Igazán mókás megoldás ez esküvői tortára.

 

az elegáns

Mindig is arról álmodtál, hogy te vagy a királynő és majd egyszer megérkezik hozzád a szőke herceg fehér lovon? Ha igen, akkor a tortádnak is ezt kell tükröznie: letisztultság és kevés szín jellemzi. Leginkább a fehér fondant bevonattal készített torta a legmegfelelőbb a számodra. E típusban aztán tényleg nincsen semmi túlzás.

 

az individualista

Imádod a különleges, átlagostól eltérő, nem megszokott dolgokat? Válassz geometrikus alakú vagy díszítésű tortát, melyen biztos, hogy az egész násznép ámulni fog. Mindenki kör alakú tortára számított, no, nesze nektek egy fekete-pink-fehér kis bohózat!

 

a dúsgazdag

Mindenkivel tudatni akarod, hogy milyen drága volt az esküvő? Hát mutasd meg ezt a tortáddal. Legyen benne sok emelet, rengeteg virág és dísz, de vigyázz, azért ne ess túlzásba és maradj meg a harmónia keretei között. A legjobb ha egy többemeletes fehér tortát képzelsz el, az emeletek között virágdíszekkel, sok-sok marcipándísszel és gyönggyel.

 

a játékos

Szeretnéd mindenkivel közölni, hogy mennyire boldog vagy? Imádod a mókát és egay örök gyereknek tartod magad, aki mindig rácsodálkozik a világra? Válassz egy fehér-sárga tortát, mely boldogságodat tökéletesen tükrözi vidám színeivel. 

 

a diplomatikus

Sok olyan vendéget hívtál meg, akit a munkahelyedről ismersz és a buli nem igazán személyes, hanem inkább közéleti esemény? Ilyenkor a legjobb választás egy kék-fehér torta, mely tetején egy piros virágcsokorral igazán közkedveltté válthat.