A ruhához passzoló esküvői csokor

esküvői csokor Ha már sikerült kiválasztanunk a tökéletes ruhát, akkor érdemes hozzá illó csokrot választani. Persze ebből is tökéleteset szeretnél, ami nem egyszerű feladat. És az is fontos, hogy ha már megtaláltad ezt a csokrot, akkor a ceremónia többi virágának árnyalata is ehhez kell, hogy passzoljon. A lényeg, hogy a ruhád legyen az irányító: döntse el ő, milyen legyen a csokrod.

 

A menyasszonyi ruha részletesen kidolgozott, hosszú uszály, hímzés, csipke, sok dísz

Ehhez a ruhához leginkább a vízesés vagy könnycsepp alakú csokor dukál. a csokor virágai legyenek hagyományosak: válasszunk a rózsa, orchidea vagy a liliom közül. A csokor csak akkor legyen nagyon méretű, ha a ruhád is drámai hatású. a kisméretű menyasszonyi csokor elveszik a nagy ruha mellett, tehát ne csak a ruha, hanem a csokor is legyen látványos.

 

 

A menyasszonyi ruha sima, modern, szűk vagy testhez simuló

Az egyszerű ruhához a látványos csokor passzol igazából. Egy nagyobb méretű kála tökéletes választás lehet ehhez. De dönthetünk a fukszia mellett is. Egy élénk színű, egyszínű csokor is illik egy ilyen ruhához: például a mandarin és a zöldcitrom színek remek kontrasztot alkotnak.

 

A menyasszonyi ruha alkalmi és fiatalos, térdig érő agy hétköznapi

Ehhez a ruhához nagyon sokféle csokor illik: legyen az törékeny virágokból álló elbűvölő virág vagy természetes hatást nyújtó, rendezetlen csokor. Bele lehet fonni zöldeket és kisebb virágokat is, hogy kihangsúlyozza a ruha báját.

 

A menyasszonyi ruha viktoriánus, reneszánsz vagy más történelmi stílusú

Ha a ruhád a múltat idézi, akkor a csokor is olyan legyen. A viktoriánus ruhához a biedermeier csokor illik: kerek, rendezett, egy rózsából készült bokréta. halvány színek és rogi módú virágok kellenek ide (levendula, bazsarózsa stb.)

 

A menyasszonyi ruha klasszikus, selyem, szatén vagy tüll, derékban szűk

Ebben az esetben a csokor is legyen klasszikus: egy tömör, rózsából vagy kálából készült csoda, nőies színekben pontosan jó is. A szárát köttessük át szalaggal és kisebb kristályokat is rakathatunk bele.